alexandra_copos-1024x1024.png
ruxandra-manea-e1482574570826.jpg
 

Alexandra Copos de Prada

Alexandra, fondator Aspire for Teachers, este pasionata de reforma educationala considerand ca educatia este cel mai de pret cadou pe care ti-l poti oferi. Alexandra este fondator Aspire Academy si Aspire for Teachers, CEO Ana Pan, cel mai popular lant de bakery coffee shops in Bucuresti, fost CEO Ana Hotels, cea mai mare firma hoteliera din Romania precum si Presedinte al Consiliului de Administratie Ana Hotels. Alexandra a lucrat anterior la McKinsey & Company, cea mai mare firma de consultanta la nivel mondial, in birourile lor din New York si Dubai, precum si la Departamentul de Educatie din New York, unde a condus programul de formare al orasului pentru viitori directori scolari. Alexandra detine o diploma de licenta de la Universitatea Princeton, un MBA de la Wharton, Universitatea din Pennsylvania si un Master in Administratia Publica de la Kennedy School of Government, Universitatea Harvard.

 

Ruxandra Manea

Ruxandra este vicepresedinte al Aspire si printre fondatorii Aspire for Teachers. In prezent lucreaza la Google Romania si preda clasa de afaceri in coreeana la Universitatea din Bucuresti. Ruxandra detine o diploma Magna cum Laude in Stiinte Politice si Administrarea Afacerilor de la Universitatea Ewha Womens din Coreea de Sud. Vorbeste fluent limba coreeana, este pasionata de educatie si ii place sa picteze.

 

 

 

Ana-Maria Tonita

Ana, fondator Aspire for Teachers, este absolventa a Aspire Professional 2015 si este Manager de proiect si coordonator al echipei de strategie.  Ana are o vasta experienta in managementul proiectelor, atat intr-un mediu corporativ, cat si intr-un mediu organizat de ONG-uri. Recent, s-a intors din Malaezia, unde a fost implicata intr-un proiect axat pe educatie si lucreaza in prezent ca director de dezvoltare intr-un start-up din Berlin, in domeniul mobilitatii urbane. 

Membrii echipei de Strategie: Ruxandra Manea, Alexandra Copos de Prada, Veronica Radulescu, Cristina Branea, Carmina Vakulovski

Andreea Petrache_Know-How.jpg
andra.jpg
Daniel Georgescu_Organizare.jpg

Teodora Nitu

Teodora, este absolventa Aspire Professional 2016 si liderul Echipei de Imagine. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice la SNSPA din Bucuresti si are peste 10 ani de experienta in Marketing si Relatii Publice in diverse companii, cum ar fi Revista Finante&Afaceri, Aviatiei Wellness Center si Ana Pan in prezent.

Membrii echipei de Imagine: Anca Morar, Simona Cristina Suciu, Bianca Florea, Angelina Rivera Rocabado

 

Andreea Petrache

Andreea este co-lider al echipei de know-how. In prezent studiaza politica la King's College din Londra si spera sa se specializeze ca avocat in cativa ani. Andreea este pasionata de dans si de voluntariat, asa ca a predat la Romania's Leadership Summer Academy. De asemenea, si-a infiintat propriul club de pregatire, unde ajuta copiii sa-si imbunatateasca abilitatile de limbi straine.

 

 

 

Andra Necula

Andra este co-lider al echipei de Know How, alaturi de Andreea. Ea este doctorand in biologie moleculara la Universitatea din Oxford, unde este implicata in diverse proiecte de promovare a stiintelor exacte in randul studentilor din Marea Britanie. Andra este, de asemenea, si coordonatorul Cercului Poporului al comunitatii Aspire.

Membrii echipei de Know Hows: Irina Constantinescu, Tatiana Elena Himu, Ioana Stoica, Irina Vasile, Ana Rusu, Anca Bodnarescu

 

 

Daniel Georgescu

Daniel a absolvit Aspire High School 2014si este liderul echipei de organizare. Este foarte pasionat de educatie si afaceri si in prezent studiaza administrarea afacerilor la KU Leuven din Bruxelles. Daniel a coordonat initiative educationale la nivel national pentru multe organizatii, printre care Consiliul National al Studentilor. Mai mult, a fost activ in multe proiecte, colaborand cu Academic Art Events si Ana Pan.

Membrii echipei de Organizare: Nick Munteanu, Aurelia Nicolae, Mirela Vilcu, Raluca Dumitru, Stefan Apavaloaie, Mihaela Pavel


VREI SA FACI O SCHIMBARE IN EDUCATIA DIN ROMANIA?

VINO IN ASPIRE FOR TEACHERS!

Avem 2 pozitii exceptionale disponibile. Te asteptam sa aplici: 

Fund Raiser

Coordonator proiecte educationale